You are here

Se digitale udgaver af kommuneplan og midtbyplan

Favrskov Kommune har to af de helt store fremtidsplaner klar til læsning, og du kan finde dem her i digitale versioner - god læselyst.

Byrådet har vedtaget to af de helt store planer for fremtiden. ”Kommuneplan 2017-29” sætter retning for de næste mange års byudvikling i kommunen. Kommuneplan 2017-29 er Favrskovs tredje kommuneplan og den mest omfattende til dato. Planen adskiller sig på flere områder fra de tidligere kommuneplaner, blandt andet fordi ny lovgivning giver mulighed for at planlægge boliger i områder, hvor det tidligere ikke har kunnet lade sig gøre. Kommuneplanen giver mulighed for hele 118 hektar til byvækst i Favrskov Kommune. Kommuneplanen bliver gradvist realiseret gennem lokalplaner for de enkelte områder.

Helhedsplanen for ”Hinnerup midtbyplan” udkommer samtidig i en digital udgave. Midtbyplanen koncentrerer sig om udviklingen i det centrale Hinnerup. Visionen er at skabe en moderne midtby, hvor nutidens arkitektur tilfører byen en ny identitet og samtidig bevarer sammenhængen med den oprindelige stationsby.

Rigtig god fornøjelse.

Dato: 09. februar 2018

Senest opdateret:

09. februar 2018