Respektkampagne sætter fokus på alkoholmisbrug

122.000 børn vokser op i familier med alkoholproblemer.

Fra i dag og frem til 11. marts 2018 lancerer Alkohol & Samfund deres respektkampagne i samarbejde med Trygfonden.

Respektkampagnens primære formål er at få flere borgere med alkoholproblemer til at henvende sig hos de kommunale behandlingstilbud. Kampagnen består af national annoncering på tv, internet og sociale medier og lokale kampagneaktiviteter, som kommuner, regioner og sundhedsorganisationer står for.

Når de voksne drikker, har børnene også et alkoholproblem, og det budskab går igen i kampagnen. Det skønnes, at cirka 122.000 børn vokser op i en familie med et alkoholproblem.

Kampagnen opfordrer alle med alkoholproblemer til at henvende sig, så de kan få hjælp. Det kan være hos www.hope.dk, der tilbyder gratis og anonym rådgivning, og det kan være hos kommunen: Favrskov Rusmiddelcenter

Du kan også tage alkoholtesten for at tjekke mere grundigt op på dit forbrug.

Dato: 11. januar 2018

11. januar 2018