Inspirerende og fornøjeligt FrivilligTræf 2017

Toppræstationer, pandekager og underholdende foreninger. Sådan ser programmet ud for FrivilligTræf 2017, der i år holdes i Østervangshallen i Hadsten 26. oktober kl. 18-21.

Det er fjerde gang at Favrskov Kommune inviterer ALLE frivillige i kommunen til FrivilligTræf. FrivilligTræf har tradition for at samle frivillige fra mange foreninger, men også frivillige uden for foreningerne er velkomne.

- FrivilligTræf er en god mulighed for at møde andre frivillige fra kommunens mange foreninger, og samtidig er det et led Byrådets anerkendelse af den store indsats, de frivillige yder hver dag, siger borgmester Nils Borring (A).

Alsidigt og underholdende program

I år byder FrivilligTræf blandt andet på et spændende oplæg fra tidligere assisterende håndboldslandstræner og nuværende ligahåndboldtræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, som vil fortælle om toppræstationer og teams med plads til forskelligheder og talenter.

”La Crepe” serverer madpandekager med forskelligt fyld og så er der musikalsk underholdning ved talenter fra Favrskov Musikskole. Sidst men ikke mindst får foreningerne igen i år mulighed for at bidrage til underholdningen på hver sin stand.

- Sidste år deltog ni foreninger i konkurrencen om at levere det mest interessante og underholdende indslag. Vi håber, at endnu flere vil være med i år og både vise, hvad de som forening arbejder med, men også giver prøver på deres evner til at inspirere og underholde deltagerne i FrivilligTræf, siger kommunaldirektør Jan Kallestrup.

I foreningskonkurrencen er der sat i alt 6.000 kr. på højkant til de tre mest populære indslag.

Alle interesserede foreninger kan tilmelde sig foreningskonkurrencen frem til mandag 23. oktober på loni@favrskov.dk eller 2910 5828, og alle frivillige kan tilmelde sig FrivilligTræf på lgla@favrskov.dk eller 8964 6105.

Tilmeld dig via linket her

Se invitationen til FrivilligTræf her

Se her, hvorfor Hadsten Spejderne igen i år deltager i FrivilligTræf:

Dato: 26. september 2017

10. oktober 2017