Flot fejring af flagdagen

• Flagdag ved administrationsbygning i Hinnerup

• Medaljer på en veteran

Det var i år tredje gang, Favrskov Kommune markerede flagdagen.

Favrskov markerede 5. september Den Nationale Flagdag, hvor veteraner, der har været udsendt i tjeneste for Danmark, hædres.

Der var i år 65 deltagende ved Favrskov Kommunes markering af Den Nationale Flagdag 5. september, hvor veteraner, der har været udsendt i tjeneste for Danmark, hædres. Det var tredje gang, Favrskov hædrede veteranerne, og i år blev arrangementet afholdt om eftermiddagen for at gøre det nemmere at deltage for de veteraner, der er på arbejdsmarkedet. Samtidig var offentligheden også inviteret til at deltage i årets markering – en mulighed flere benyttede sig af.

Veteraner og pårørende blev modtaget foran administrationsbygningen i Hinnerup, hvor Dannebrog blev hejst til musikakkompagnement af Hinnerup Garden. Herefter holdt borgmester Nils Borring tale for veteranerne, inden man i samlet flok gik ned til mindelunden foran Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Her blev der lagt kranse på mindestenen, og chef for hjemmeværnsdistrikt Østjylland, oberstløjtnant Finn Jensen, holdt tale for veteranerne. Efter endnu en fællessang blev arrangementet sluttet af med kaffe og kage i Hinnerup Bibliotek og Kulturhus.

Dato: 06. september 2019

06. september 2019