Busreklamer med til at sælge Favrskovs byggegrunde

To forskellige reklamer sætter til en start fokus på byggegrundene i Favrskov Kommune.

Den ene busreklame sætter fokus på, at Favrskov er tæt på alt.

Det er godt at bo i Favrskov Kommune, og der er flere spændende byggegrunde at vælge imellem, hvis man er på udkig efter et nyt sted at bo.

Det er det overordnede budskab i de busreklamer, Favrskov Kommune står bag fra næste uge og et år frem. Fra 1. til 31. marts i år står Favrskov Kommune bag vejrudsigten på TV2 Østjylland. Nu er turen så kommet til at sprede et budskab om Favrskov som bosætningskommune på nogle udvalgte, regionale busruter.

To busser på rute 200, som kører fra Skanderborg til Hinnerup/Hammel, får fra 27. marts og et år frem Favrskov-budskaber på reklamepladsen. Fra 6. juni og et år frem er rute 115 fra Hinnerup til Randers også i brug.

Det er en bevidst strategi, at kommunen nu bruger markedsføringskanaler, der går bredt ud i regionen og på tværs af kommunegrænserne, siger Helle Langkjær, koordinator i Køb og Salg i Favrskov Kommune.
- Vi har mange spændende byggegrunde til salg og to nye udstykninger på vej her i forårets løb i Søften og Hadsten. Vi vil gerne slå et slag for de mange muligheder, der er for at bygge nyt i kommunen afhængig af, hvilke ønsker og planer man har, lyder det fra Helle Langkjær.

Markedsføringen af kommunens byggegrunde handler også om, at Favrskov Kommune gør sig mere kendt i regionen som en mulig bosætningskommune. Kommunen vil gerne fremhæve nærheden til Aarhus og E45, naturen og de mange faciliteter, man får med i købet, når man vælger Favrskov.

- Mange har allerede styr på Favrskovs geografi og fordele i forhold til bosætning, men vi vil gerne have endnu flere til at overveje at bosætte sig i kommunen, når de er på udkig efter et sted at slå sig ned. Derfor handler det om at gøre Favrskov synlig på tværs i den østjyske region og få en plads i folks bevidsthed. Det er vi sikre på, at busreklamerne kan være med til, forklarer Helle Langkjær.

Busreklamerne bliver løbende skiftet ud i løbet af året, så der er mulighed for at formidle forskellige budskaber.

Se kommunens byggegrunde

Dato: 24. marts 2017