1. spadestik med en bulldozer

Udvalgsformand Lone Glarbo tog i dag det første spadestik til byggeriet på Elbæk Allé i Hadsten. Det skete med en bulldozer.

Sommeren viste sig fra sin kolde side, da der i dag var inviteret til 1. spadestik  på byggeriet af et nyt botilbud og aktivitetscenter for udviklingshæmmede og handicappede borgere. Alligevel var der fin opbakning til arrangementet og stor klapsalve til Lone Glarbo, formand for Social- og sundhedsudvalget i Favrskov Kommune, da hun havde taget det første spadestik. Hun havde ikke den fine spade med til Elbæk Allé, men fik i stedet lov at bruge en bulldozer. Derfor blev det til det største 1. spadestik, der længe er set i kommunen, under kyndig hjælp og vejledning.

På Elbæk Allé bliver der 33 almene boliger, seks aflastningsboliger og kontorer. Der skal også bygges et aktivitetscenter med produktionskøkken og undervisningslokaler. STU-tilbuddet (Særlig Tilrettelagt Uddannelse) får også lokaler i nybyggeriet. Det nye byggeri skal blandt andet erstatte aktivitetstilbuddet på Ellemosevej i Hadsten og botilbuddet Eriksminde i Hammel.

Læs en tidligere nyhed udsendt om Elbæk Allé.

Nils Borring holdt en kort tale ved arrangementet på Elbæk Allé.

Lone Glarbo, formand for Social- og sundhedsudvalget, foretog det første spadestik med en bulldozer.

Dato: 15. juni 2015

16. juni 2015