Bookmark and Share
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 
 
 

Botilbuddet Hindhøjen 89 - 103

      
Målgruppe
På Hindhøjen 89-103 bor der 8 mennesker med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, i alderen 36-68 år. Hvoraf enkelte med mindre psykiatriske tillægshandicaps.                            
           
Beboergruppen er både funktionsmæssigt og aldersmæssigt bredt sammensat.
   
Hverdagen hos os
Hverdagen er præget af, at det er 8 unikke mennesker, alle med forskellige forudsætninger og behov for støtte i hverdagen, der bor sammen. Derfor forsøger vi gennem en mere eller mindre struktureret/forudsigelig hverdag, at skabe tryghed, udvikling og optimale livsbetingelser for hver enkelt beboer.
  
Vi arbejder bl.a. med leg, musik, kreativitet, visuel kommunikation, livshistorier og Marte Meo.
  
Fra mandag – fredag er alle beboere tilknyttet et aktivitetstilbud i Aarhus, Hammel eller Hadsten.     
  
Fritiden bruges på afslapning og forskellige fritidsaktiviteter bl.a. klub, svømning, ledsager ture, massage og kunstterapi.  Hver anden onsdag er der ”onsdagstræf”, hvor de beboere, der har overskud til det, kan mødes til en kop kaffe og hygge i fællestuen.
  
Beboerne inddrages så vidt det er muligt i hverdagens praktiske gøremål såsom vasketøj, smårengøring af lejlighed, afrydning, aflevering af flasker osv.     
    
I weekenden planlægges der ture ud af huset, i større eller mindre grupper.
En vigtig del i løbet af året er de mange faste traditioner, herunder Sølundfestival, fastelavnsfest i Skanderborg, fest i lunden, julearrangement, nytårsfest samt fødselsdage. 1 gang om året fejres huset fødselsdag med en pølsefest, hvor beboernes venner inviteres.
  
Boliger og beliggenhed
Bofællesskabet består at ét hus med 8 lejligheder samt fællesrum. Fællesarealet består af køkken, stue, spisestue samt et fælles vaskerum.
  
Bofællesskabet er beliggende i nybygget villakvarter vej tæt på skov og natur samt indkøb, kulturhus, sportshaller samt gode bus- og togforbindelser.
     
Hver beboer har deres egen lejlighed med stue, tekøkken, bad og soveværelse. Lejlighederne er indrettet efter beboerens individuelle ønsker og behov.
  
Personalegruppen består på nuværende tidspunkt af 1 afdelingsleder, 7 socialpædagoger, en køkkenleder og en rengøringsassistent.
 
Sidst opdateret: 13-08-2013
Næste opdatering:
Email til redaktør: Poul Erik Møller Sørensen
Side ID: 4316